INSTRUKTØRENE ER: 

Lotte Hemmingby har bred og lang erfaring med å jobbe med barn. Babysvømming, småbarnsvømming og barnesvømming har hun holdt på i over 11 år. Hun lever seg inn i gruppen og er superflink til å få med seg voksene og barn. Til daglig har hun to barn, jobber på Montissori skolen i Drammen i administrasjonen som leder og driver Badebarna.no i Drammen. Lotte er opptatt av at barn skal være trygg i vann og det skal være artig å gå på svømmekurs for å få bra progresjon.    

Even Hjartholm er 46 år gammel og har jobbet 14 år som svømmeinstruktør i Asker. Har nå valgt å ta med seg kunnskapen og erfaringen for å starte egne svømmekurs på Risenga. Kursene han holder blir "rett på sak" på en positiv måte for at læringskurven på barna skal nå nye høyder. Barna elsker mestring og det er det som er hovedfokuset på kursene han holder. Han får mye bra tilbakemeldinger.

Lær å svømme er inn under "drettsbarna svøm og foto AS"  drives  av Even og Lotte.  Vi har holdt på siden 2011 og har hatt stabile kurs frem til dags dato.

Vår intensjon er å jobbe tett opp mot deltagerne og gi gode kurs med god veiledning. Det å jobbe med barn og voksene i vann er noe v brenner for og resultatet er mange fornøyde kunder som blir med videre på våres svømmekurs. Vi tilbyr babysvømming, småbarnsvømming, svømmekurs for barn, crawlkurs for voksene, vanntrim og livredningskurs. 

lagt til handlevogn