Idrettsbarna - lær å svømme starter opp i januar

Idrettsbarna - lær å svømme starter opp i januar

Har du lyst til å lære barnet ditt å svømme? Da bør du melde deg på et av våre kurs som begynner 3. og 4. januar. Vi har tilbud for alle aldre og nivåer.

Svømming er en morsom og sunn aktivitet som gir barn babyer og småbarn glede, trygghet og mestring i vann. Hos "Idrettsbarna - lær å svømme" får du kvalifisert instruksjon fra erfarne og pedagogiske instruktører. Vi liker å jobbe tett opp mot våre deltagere så at alle får bra veiledning. 

Vi har kurs for alle aldre og nivåer, fra babysvømming til svømmekurs for barn som vil lære å bli trygg i vann. Babysvømming er for barn fra 2 måneder til 1år, og foregår i et varmt basseng med lek, læring og sang. Småbarnsvømming er for barn fra 1 til 5 år, og fokuserer på å bli trygg i vannet, dykke, flyte og gli. Svømmekurs for barn er for barn fra 5 år og oppover, og lærer barna grunnleggende svømmeteknikk, pust, stup og vendinger.

Våre kurs starter opp 3. og 4. januar, og varer i 23 kursdager. Hvert kurs har en fast dag og tid hver uke, og varer i 30 minutter. Du kan melde deg på via nettsiden vår, der du også finner mer informasjon om de ulike kurseneog  tidene. Skynd deg, det er begrenset med plasser!

Idrettsbarna - lær å svømme holder til i Asker og Oslo og tilbyr mange kurs dere kan være med på. 

17.12.2023 17:08
lagt til handlevogn